Menu

Blog over dakwerkers


Over ons

Blog over dakwerkers

Welkom allemaal op mijn blog over dakwerkers. Mijn naam is Julie en ik schrijf voor jullie blogartikelen over het maken en herstellen van daken. Dit doe ik vooral gericht naar dakwerkers en zij die informatie zoeken voor doe-het-zelf projecten. Zowel mijn vader en grootvader waren beide dakwerkers, en om hun ambacht in een modern jasje te steken en op een leuke manier in de kijker te zetten, heb ik besloten om over hun beroep te bloggen. Ik schrijf over de verschillende processen, nieuwe technieken of materialen die van belang zijn in de wereld van de dakwerken. Ik wens jullie veel leesplezier!

Categorie├źn

Recente artikelen

Waarom bij dakrenovatie een dakdekker inzetten verstandig is!
23 juni 2021

Daken behoren tot de meest cruciale onderdelen van

Waarom komt een rieten dak bij nieuwbouw steeds vaker voor?
14 juli 2020

Een rieten dak bij nieuwbouw zie je in Nederland,

De inzet van een rietdekker
15 januari 2019

Wanneer je een huis met een rieten dak wilt gaan b

Het inhuren van een dakdekker
9 januari 2019

Een dak is een van de kwetsbare delen van een huis

Waarom bij dakrenovatie een dakdekker inzetten verstandig is!

Daken behoren tot de meest cruciale onderdelen van een woning, pand of bedrijfsgebouwen. Als er namelijk iets met het dak aan de hand is, ontstaan er vaak grote problemen. Denk aan lekkende daken, die leiden tot vochtschade of, in ernstige gevallen, dakbeschot dat gaat rotten. Of stel je daken voor die zo slecht isoleren, dat je als woningeigenaar of bedrijfseigenaar veel geld kwijt bent aan energiekosten. Een probleem dat ook geregeld voorkomt als gevolg van slecht onderhouden daken, is dat er bij stormachtig weer dakpannen losraken, met alle gevaren van dien.
Is jouw woningdak of bedrijfsdak in een soortgelijke slechte staat? Dan is het van groot belang om snel een professionele dakdekker in te schakelen om jouw dakbedekking grondig te renoveren. Ga niet zelf aan de gang met het aanpassen of vernieuwen van je dak, maar laat dit over aan een erkend dakdekkersbedrijf. Waarom? Heel simpel: een dakdekkersbedrijf inhuren heeft veel interessante voordelen te bieden. De grootste plussen brengen we in dit artikel voor je in kaart.

Een dakdekker weet precies welk soort dakbedekking het meest gunstig is

Het meest aantrekkelijke aan een dakdekker is dat deze professional je precies kan vertellen welke soorten dakbedekking er zijn en welke variant voor jouw woning of bedrijf het meest geschikt is om te gebruiken. De ideale materialen voor jouw dak hangen van diverse factoren af: heb je een schuin/hellend dak of een plat dak? Zoek je een dak dat een stuk beter isoleert dan je huidige dak? Of ga je voor een dak dat decennialang probleemloos mee kan zonder intensief onderhoud? Vraag het na bij een erkend dakdekkersbedrijf en je krijgt snel advies op maat. Zo kun je een goede, praktische en energiezuinige keuze maken en kun je straks genieten van een kwalitatief uitstekend dak!

Professionele aanleg & garantie op geleverd werk

Dakdekkersbedrijven zijn natuurlijk experts, die doorgaans jarenlang ervaring hebben met het plaatsen van nieuwe daken of het renoveren van verouderde daken. Je weet bij het inhuren van een dakdekkersbedrijf dus op voorhand dat je een hoge kwaliteit krijgt geleverd. Dakdekkersbedrijven maken namelijk gebruik van de nieuwste en meest moderne dakbedekkingsproducten en weten precies hoe een dak stap-voor-stap ontworpen en gebouwd moet worden.
Prettig aan erkende dakdekkersbedrijven is verder dat je als klant altijd kunt rekenen op een acceptabele garantietermijn. Mocht er onverhoopt een constructiefout gemaakt zijn of sprake zijn van een lekkage, maar gelukkig is die kans minimaal, dan zal een professioneel dakdekkersbedrijf terugkomen om het probleem, als de garantietermijn nog niet is verstreken, grondig voor je op te lossen. Kortom: je hebt bij het inschakelen van dakdekkersbedrijven de garantie op kwaliteitswerk!

Wil je graag meer informatie? Bezoek dan de website van Installatiebedrijf JC Kersbergen BV.